مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام میخواستم بدونم چگونه باید علیه کساني در دادگاه حضور یافته و شهادت دروغ علیه بنده داده اند در دادخواست اعسار شکایت کنم
یعنی آمده اند به دروغ گفته اند که طرف مقابل بنده شرایط پرداخت 1 جا پول بنده را ندارد درصورتی که طلب بنده 125 میلیون هست ولی ایشان حدودا 20 میلیارد ملک به نامش هست ممنون میشم راهنماییم کنید
باید تو همان شعبه شکایت مطرح کنم یا باید جداگانه شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در شعبه می‌توانستید نسبت به جرح شاهدین اقدام می‌نمودید.
حالیه می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه شهادت کذب را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.