مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام. یکی از همکاران بنده به دلیل خصومت شخصی ادعا کرده که به بنده مبلغی پول قرض داده و البته هیچ مدرکی هم دال بر این موضوع ندارد و همچنین به من که متاهل میباشم تهمت زده که با اقایی ارتباط نامشروع دارم و این دوموضوع را هم بامدیرم و هم با همسرم درمیان گذاشته
چطور میتوانم شکایت کنم.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

درصورت داشتن دليل اثباتي طرح دعوي افتراء نماييد.

پرسشگر :

لطف میکنیدودقیق بفرماییددلیل اثبات چه چیزهایی میشه

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

این موضوع جرم است و در حد شلاق مجازات داره

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

خواهر محترم . در صورتیکه مدیر شما و همسرتان در حضور قاضی اعلام نمایند که آن فرد این مطلب را گفته به استناد شهادت مدیر و همسرتان تحت تعقیب قرار میگیرد . شما تحت عنوان افترا و هتک حیثیت علیه طرف شکایت کنید و به شهادت مدیر تان و همسرتان استناد کنید . در مورد ادعای طلب نیز آن فرد باید بتواند ثابت کنید مبلغی به شما پرداخت نموده