مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت خرید خودرو لیزینگی

سلام و روز خوش..
سال 95 ضامن یکی از آشنایان برای خرید خودرو از مدیران خودرو شدم. بعد از اینکه بین ما اختلافی بوجود اومد، ایشون نسبت به واریز مبالغ چکها به حساب من ننمودند و چکها توسط شرکت برگشت خوردند، بهمن 96 با حکم دادگاه که شرکت درخواست توقیف داده بود، اقدام به توقیف کردیم و من امیدوار بودم که تکلیف مشکل من هم مشخص میشه. ولی همین چند روز پیش بنا به دلایلی نامعلوم خودرو از پارکینگ ترخیص میشه و مشکل من دوباره شروع شد، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.شما بعنوان ضامن مسئولیت تضامنی دارید و بانک میتواند از حساب یا اموال شما برداشت نماید و برعلیه شما شکایت مطرح نماید .ولیکن حق شما محفوظ است و میتوانید برعلیه شخصی که ضامن وی شده اید دادخواست مطالب مطرح و مبالغ پرداختی را مطالبه نمائید.