مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن

با عرض سلام و ادب به استحضار وکلای گرانقدر می رسانم طبق آراء قطعیت یافته شعب و محاکم بدوی و تجدید نظر با این استدلال که بیع نامه مورخه 1396/09/06 فی مابین بنده و همسر سابقم در واقع رابطه معاملی و معامله بوده حکم به رد دعوی بنده به خواسته ابطال مبایعه نامه دادند و چنانچه این را محمول بر صحت بدانیم و با توجه به اینکه ایشان ثمن معامله را به بنده پرداخت نکرده اند آیا بنده می توانم با استناد به آراء مذکور دادخواستی را تحت عنوان مطالبه ثمن معامله به طرفیت همسر سابقم به دادگاه تقدیم نمایم ؟ و آیا ایشان به پرداخت ثمن معامله به همان مبلغ مندرج در بیع نامه محکوم می شود یا به قیمت روز زمین ؟ با عرض تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما را به سر منزل مقصود برساند باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسیم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است .