مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مابقی ثمن معامله

با سلام و عرض ادب
اینجانب در سال 97 یک باغ به مساحت یک هکتار از پدرو مادرم خریداری نمودم ( در واقع ملک مربوط به مادرم بود که به ارث برده بود )
(پدر و مادر من برای رفتن به مکه از من پول قرض نمودن که طبق شرع لازم شد یکی از دارایی های خود را به آن ارزش به من هدیه کنند که محضر باغ را ارزش گذاری نمود و گفت ارزش باغ حدود یکصد میلیون تومان است و من مبلغ پنجاه میلیون به پدرو مادرم بدهکار می شدم در سند عنوان شده که طی دو سال من مابقی هزینه را پرداخت کنم و تسویه کنم که این اتفاق نیفتاد و الان در سال جاری پدر من عنوان می کند که باید مابقی بدهی را طبق تورم و نرخ روز پرداخت کنی و الان نصف باغ برای من می باشد پدرم عنوان می کند در سند قید شده نصف باغ برای من ولی من به خاطر ندارم سند الان شهرستان است و دسترسی ندارم
لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باقی ثمن را در هر صورت باید بپردازید لیکن تمام این موارد بستگی به متن قرارداد دارد و طبق آن عمل می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر نیازمند بررسی دقیق و جامع دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد شما باید طبق مفاد اجرا شود و بر اساس توضیحات شما فقط باید باقی ثمن معامله را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید باقی ثمن معامله را پرداخت کنید و در مورد بقیه موارد نیز طبق قرارداد عمل خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به متن قرارداد دارد و طبق آن عمل می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ثمن می‌بایست تادیه گردد.

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است از جمله مفاد قرارداد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به نرخ روز محاسبه شدن دین از زمانی امکانپذیر است که طلبکار آن را مطالبه نموده باشد ، چنانچه پدر شما امسال طلب را مطالبه نموده باشد ، دین شما از تاریخ امسال قابل محاسبه خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام. طبق قانون خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه میشود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورتی که شما متعهد به پرداخت صد میلیون شده و بدهی خود را ظرف مهلت مقرر پرداخت نکرده باشید علاوه بر اصل بدهی، باید خسارت تأخیر آن را مطابق با شاخص بانک مرکزی پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما خود میبایست دین را پرداخت میکردید لذا باید با توجه به نرخ بانک مرکزی پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پاسخ داده شد سوال تکراری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مالک تمام شش دانگ باغ هستید ولی شما باید باقیمانده ثمن معامله را همراه با خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص رسمی سالانه بانک مرکزی پرداخت نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانند دادخواست مطالبه الباقی ثمن و خسارت تاخیر تادیه بدهند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تاریخ مطالبه پدرتان برای ثمن خسارت تاخیر تادیه به ثمن تعلق می گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید قراداد مورد بررسی قرار گیرد