مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده نیروی قراردادی هستم وکارم معدن سنگ هست بنده چندروز مرخصی داشتم ک ماشینم خراب میشه تابردم تعمیر و کارماشینم تموم شده سه روز طول کشید وبعدپایان مرخصی داشتم میرفتم محل کارم بانیسان تصادف کردم و مامور پلیس راه ماشین بنده رو برده پارکینگ به دلیل نداشتن مدارک ک جاگذاشتم ووپس فرداهمان روز باراننده ک مقصربود رفتیم وکروکی گرفتم وتاانجام کار خلافی وپرداخت مابقی کارهاساعت 3بعدظهرازپارکینگ ماشین رو ترخیص کردم ورفتم بیمه اسیاک نبودن وفردااون روز هم تعطیل بوده واینجاست ک علاوه برخسارت ماشینم هزینه های رفت امد بیکاری ازشغلم واخراج ازمحل کارم ک بنابدلیل تصادف وانجام کارماشینم ک مراحل قانونی براخسارت ماشین وبیمه انجام دهم اینجورشده و یه موضوع دیگه اینکه بیمه ماشینم تا8دوازده تمومه وکالت هم تا28دوازده دارم براانجام تعویض پلاک بااین شرایط ماشین واتمام بیمه ک باید تعویض پلاک کنم وازتخفیفات پلاک قبلی برابیمه استفاده کنم وهم پلاک خودم بگیرم باید چکارکنم موندم کدوم کارکنم وهرجامیرم بنابه اوضاع من خودشون بدلخواه اونامیگن این کاربکن بهت خسارت نمیدن اون طرف هم هرروز براتعویض پلاک زنگ میزنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد