مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت بیمه شخص ثالث برای ماشینی که صاحب آن فوت شده است

با سلام و احترام.
ماشینی که من استفاده میکنم به نام پدرم میباشد که سه سال پیش فوت کرده و مدت سه سال است که بیمه نامه شخص ثالث ان به نام من صادر میشود.
حال من تصادفی کرده ام که طرف مقابل مقصر است. پرسش من این است که شرکت بیمه خسارت را به حساب من واریز میکند یا صاحب سند (پدرم)؟
آیا امکان این وجود دارد که با داشتن وکالت نامه از وراث خسارت به حساب من واریز شود؟
ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود ، باتوجه به اینکه زیان دیده شما هستید وجه یا همان خسارت به حساب خودتان واریز می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت به حساب زیان دیده واریز میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کلیه وراث بابت این موضوع وکالت کاری داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به وکالتنامه باید به حساب شما واریز شود