مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم بدون اذن پدر

سلام و احترام
بنده 21 سالمه و از 17 سالگی بخاطر نیاز جنسی و عاطفی بالا بخاطر اینکه به گناه نیوفتم با شخصی صیغه محرمیت خوندیم و رابطه داشتیم اما دخول نبوده و بنده باکره هستم
خانواده متوجه میشن و شروع میکنند به شکایت و کتک و دعوا و شهادت دروغ
اون اقا هم 4 بار اومد خواستگاری رسمی و از همون اول قصدشون ازدواج دائم بوده، اما خانواده شدت مخالفتشون هرروز بیشتر میشد

منم در اثر آزار و اذیت خانوادم و کتک کاری زیاد و فشار های روحی مجبور شدم خانه پدری را ترک کنم و مستقل زندگی کنم (تقریبا یکساله)

الانم اون آقا یعنی همسر بنده به جرم پاپوشی که خانوادم درست کردند بیش از یکماهه بازداشت هستند

ما قصد عقد دائم داریم اما پدر من رضایت نمیده و میرن تو محله پدری اون آقا شروع به فحاشی و ابرو ریزی میکنند و کلی توطئه بپا کردند
من و همسرم مذهبی هستیم اما خانواده من دین اسلام و خدا و اهل بیت را قبول ندارند و خیلی اختلاف عقیده داریم

سوالاتمو لطفا کامل پاسخ بدید

4 ساله همه راه ها را رفتیم و نتیجه نداد و الان قصد داریم دخول داشته باشیم و با گواهی عدم بکارت عقد دائم کنیم چنین کاری میشه ؟

با توجه به اینکه قاضی و دادگاه شهرمون با پارتی و دروغ های خانوادم ممکنه به ما حکم ندن
میتونیم از یه استان دیگه اقدام به اینکار کنیم ؟

گواهی عدم بکارت حتما باید از پزشکی قانونی باشه یا گواهی پزشک زنان هم برای دفتر ازدواج کافیه ؟

لطفا قضاوتم نکنید و قصد داشتم قضیه به خوبی حل بشه اما مجبوریم اینکار را انجام بدم لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد