مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر غیر باکره

سلام من ساکن شهر بوشهرم،بیست سالمه وقصد ازدواج با اقایی بیست وپنج ساله داشتم که حدودا پنج ساله به من از طرف خانواده اجازه ازدواج داده نشده،بنده دوشیزه نیستم،میخواستم با اخذ نامه پزشکی به محضر ازدواج کنم اما اینجا یعنی توشهر بوشهر میگن باوجود این بازم نمیشه،ازتون میخوام یکی ازشما هرکدومتون از قوانین محضر دربوشهر اطلاع دارین یا همونجا هستین کمک کنین بهم کدوم محضرمراجعه کنم که بانامه پزشکی که باکره نبودنم رو اثبات میکنه وازدواجم رو بتونم ثبت کنم؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
برای ازدواج قانونی باید یا اجازه پدر یا جد پدری یا دادگاه باشه
در مورد شما توصیه میکنم اجازه از دادگاه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است از طریق قانونی عمل نمایید
و دادخواست الزام به اذن ازدواج به طرفیت پدر اقامه نمایید
و ...

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

میتوانید با مراجعه به دادگاه به راحتی رای تجویز ازدواج بگیرید و در هر محضری که دوست داشته باشید اقدام به ثبت عقد نکاح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از دادگاه حکم تجویز ازدواج بگیرید و در محضر عقد کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از طریق دادگاه اجازه تجویز ازدواج بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ازدواج قانونی باید یا اجازه پدر یا جد پدری یا دادگاه باشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست از طریق دادگاه صالح اقدام و دادخواست تقدیم نمایید. اگر تاکنون ازدواج نکرده اید از نظر دفاتر ازدواج دوشیزه محسوب می شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست خود را ثبت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص عدم بکارت بدون ازدواج اختلاف نظر می باشد بعضی معتقدند با وجود عدم بکارت نیاز به اذن پدر دارد
می توانید از دادگاه اقدام نمایید و یا از دفاتر مختلف ازدواج پیگیری نمایید امکان ثیت با وجود عدم بکارت می باشد