مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه غرامت حاصل از صدمات روحی وروانی و جسمی بدلیل مجروحیت جنگی در اثر بمباران

من درتاریخ 63/3/15هنگام خدمت سربازی دراثربمباران هواپیماهای عراقی بنابه رای کمیسیونهای 140 استانی وکمیسیون پزشکی بهداری کل ناجا ازکارافتاده کلی شناخته شدم بدلیل اصابت ترکش وعارضه موج انفجاردچاربیماری اعصاب و روان و بستری شدم ، ازسال 63 تاکنون بدلیل ازکارافتادگی ومشکل اعصاب و روان از داشتن زندگی نرمال اقتصادی و اجتماعی وزناشویی بی بهره بوده ام و همسراولم باوجوددوفرزند مشترک بابذل مهریه درخواست طلاق نمود. در گزارش جلسه شورای عالی پزشکی مرا مشمول دریافت 20درصدغرامت بیمه نیروهای مسلح که بسیارناچیزاست دانسته اند، باتوجه به یک عمرتحمل زندگی پردردورنج ومحدودیتهاوانزوای یک فردعصبی وروانی و محرومیت ازهمه نعمات که حاصل(مراجانباز25درصدبامیزان صدمات وارده25درصدتشخیص داده اند) آیا راهی برای احقاق حق و دریافت غرامت منطقی و اعتراض به مبلغ تخصیصی بیمه نیروهای مسلح وجوددارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک پزشکی بیمارستانی شما دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید از ارگان مربوطه پرس وجو کنید