مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دفتر خدمات قضایی

باسلام، ببخشید سوالم اینه پرونده ای داشتم تو شورای حل اختلاف ، طرف مقابلم محکوم شدن و بعد از دقیقا 20 روز تو دفتر خدمات دادخواست شون رو ثبت کردن ، ولی اون دفتر دادخواست رو برا شعبه ارجاع نداده بود بنده بعد گذشت 40 روز رفتم شعبه و تقاضای صدور اجراییه رو دادم ! بعد چند روز متوجه شدم تو سامانه م ابلاغیه تبادل لوایح بابت تجدیدنظرخواهی ایشون اومده !!!! ایشون از طریق وکیل شون همیشه تو هر پرونده فقط وقت می خره !! از شبعه سوال کردم گفتن همون روز که به ما ارسال شده برا شما فرستادیم ، دفتر خدمات نفرستاده بوده ! چطور متوجه شم از کدوم دفتر خدمات ثبت دادخواست شده ، و پیگیری کنم چرا 40 روز دادخواست رو ارسال نکردن

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق معاونت آمار و فناوری اطلاعات دادگستری شهرستان خود پیگیری نمایید مشخص میشود از ناحیه کدام دفتر خدمات قشائی ارسال و یا تخلفی صورت گرفته است موفق باشید .