مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک با وکالت جعلی

سلام خسته نباشید بدون تشریفات وکالت بلاعزل جعلی.سوال محضر بدون تشریفات ادارات مربوطه تعهداتی که از بنده محضری گرفتند بدون اجازه کتبی فروش وکالت نقل و انتقال و...بدون اجازه کتبی ممنون و چنانچه فسخ قرارداد.دفتر اسناد از روی امضا بنده روی برگه سفیدی که تحویل امین برای کار دیگر بوده وکالت بلاعزل و تمام اختیارات کافه خیارات قراردادی برگ سفید بوده آن هم قرارداد نوشتند همه چیز رو ولو مقصودات بدون اجازه بند1000تومان هم ندیدم دولت به اسم سه نفر واگذار کردن ملک اجاره بوده تازه امسال قاضی مثل خودشان آمده قرار بوده سند بزند بنده خبردار شدم واخواهی دادم پرونده آمده استان حالا قبلا یادم رفت بگم وکالت بلاعزل اول به نام امین بند بوده یک سال قبل آماده شدن طرح صادر شده بدون تشریفات.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد