مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اتاق معاملاتی طلا

با سلام و خداقوت به وکلای عزیز
بنده در سایتی با مضمون ... عضو شدم. مدارک تایید هویتی ارسال کردم(شامل تصویر کارت ملی و عکس از دست نوشته ای که تمامی قوانین سایت رو با آگاهی می پذیرم و در نهایت وارد کردن شماره کارت و شماره شبا حساب) و زمانی که میخواستم واریزی به مبلغ 3میلیون تومان انجام بدهم، قراردادی به شرح ذیل که به صورت خلاصه مینویسم آورده شده بود که تمامی کاربران باید اون رو قبول کنند:

1- این قرارداد فی مابین آقای ... به عنوان "فروشنده" و بین "آقای(بنده)کاربر" بعنوان "خریدار" هست و طبق ماده ی 10 قانون مدنی(که اشاره داره به اصل آزادی قراردهای خصوصی) بین طرفین منعقد میشود
2- قیمت، قطعی بوده و هیچ اتفاق مترقبه ای شامل کاهش و افزایش نمیشه.
3- خریدار موظف هست که 10% از قیمت نهایی رو که در اول اشاره شد 3 میلیون تومان قصد واریز داشتم(واریزی طبق قرارداد سایت و کاری نباید کمتر از 2ملیون و 600هزارتومان باشد) رو پرداخت کنه و باقیمانده ی مبلغ 27ملیون تومان را باید "تا" 16 ساعت پس از واریز پیش پرداخت به حساب فروشنده از طریق پرداخت بدهی در سایت و یا فیش واریزی رو از طریق برنامه پیام رسان برای فروشنده ارسال کند.
4- در صورت عدم واریز باقی مانده مبلغ، توسط خریدار در زمان مشخص شده فروشنده این حق رو برای خود محفوض میدارد که قرارداد را بصورت "یکطرفه بدون اطلاع رسمی" فسخ کند و مبلغ پیش پرداخت شده را بعنوان خسارت برداره.
5- خریدار حق فسخ قرارداد را به هر دلیل منجزا از خود سلب و ساقط نمود.
6- امضا الکترونیکی ذیل این قرارداد، که به صورت مجازی معتبر و دارای اعتبار است و با این وصف اساسا امضا صورت پذیرفته از سوی فروشنده و خریدار ذیل این قرارداد دارای وجاهت می باشد و امضا الکترونیکی به معنای التزام به مفاد قرارداد میباشد و در راستای امضای دستی دارای اعتبار است.
7- این قرارداد در 8 ماده و سه تبصره تنظیم شد که دارای اعتبار می باشد.

حال با این بندهایی که به صورت خلاصه وار برای شما نوشتم، لطفا بفرمایید که آیا این بندها میتونه در آینده کسی رو که به نیت معامله ی آنلاین وارد این سایت ها میشه رو تو تله بندازد و سایت ها و اشخاص ازشون شکایت کنند که طبق قرارداد و پیش پرداخت، باقی مانده ی پول واریز نشده؟

بنده به پشتیبانی سایت پیام دادم و گفتند که: "این قرارداد فقط برای سهولت در امور مالیاتی وبسایت تنظیم شده و هیچ بار مسئولیتی برای کاربر ندارد و در ضمن این قرارداد برای کسانی است که قصد خرید طلای آبشده ی فیزیکی رو دارند." در صورتی که در بنده های قرارداد نوشته نشده که این قرارداد مختص کسانی هست که میخوان خرید فیزیکی رو انجام بدن و برای کسانی که "صرفا قصد معامله کردن از نوسان" رو دارند نیست.

تشکر فراوان از وکلای عزیز و مجموعه ی سایت دادراه و عذرخواهی میکنم بخاطر اینکه خیلی مفصل نوشتم چون نمیشد از این قوانین عبور کرد.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به طویل بودن سوال شما و نیاز به توضیحات بیشتر در این خصوص و اخذ راهنمایی بهتر لازم است تماس بگیرید