مشاوره حقوقی رایگان - خیانت تلفنی در صورت اثبات میتواند از موارد طلاق و عدم تمکین باشد

همسرم در طول سه سال زندگی دوبار خیانت کرد به صورت تلفنی و و در فضای مجازی که خود ایشان هم اظهار پشیمانی کردن وقتی متوجه شدند که من فهمیدم
الان ایشون عدم تمکین برایم فرستادن آیا خیانت تلفنی باعث رد عدم تمکین میشود؟ شماره تلفن شخص مورد نظر هم دارم و یکسری اطلاعات دیگر،
و اینکه این نوع خیانت باعث امر طلاق هم میتواند بشود یا خیر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اولا تاادعای شمادرمرجع قضایی ثابت نگردداثرقانونی ندارد.ثانیا,برفرض ثبوت,جوازعدم تمکین برای شما نمی گردد.ثالثا,حداقل 2بارجرم رابطه نامشروع باید درمرجع کیفری ثابت وشوهرتان محکوم گردد تا موجب عسر وحرج وطلاق برای شما گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید آری تمکین ممکن است رد شود
لکن،
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...

اگر رابطه نامشروع اثبات شود تحت شرایطی طلاق ممکن است باز در این زمینه رویه محاکم متفاوت است.