مشاوره حقوقی رایگان - تقبل پرداخت بدهی وام به جای ثمن معامله

با سلام و وقت بخیر
بنده در سال 95 ملکی را که در قالب شرکت تعاونی و دارای 35 سهام بود و از این مقدار 2/5 سهم متعلق به شریک بنده بود ، و قبلا نیز برای این کارگاه وام گرفته بودیم و شریک بنده از پرداخت سهم وام خود به بهانه نداری امتناع میکرد . لذا با هم توافق کردیم که ایشان 2/5 سهام خود را به بنده واگذار نماید و در قبال آن من هم پرداخت سهم وام ایشان را به عهده بگیرم . و به جای ثمن معامله اینطور نوشتیم ( فروشنده آقای ...... 2/5 سهام خود را به خریدار آقای ...... واگذار می‌نماید مشروط بر اینکه بدهی وامی که برای شرکت گرفته شده را خریدار به عهده بگیرد )
ضمناً قولنامه توسط معتمد محل نوشته شده که در حال حاضر فوت نموده است .در زیر قولنامه تنها مهر نویسنده و امضای خریدار و فروشنده بوده و شاهد دیگری نداریم .
و این معامله به انجام رسید . و کلیه وام و جرایم و بدهی‌های مالیاتی و بیمه‌ای را بنده پرداخت نمودم ، و ملک را از حالت تعاونی خارج نموده و برای ملک مربوط به نام خود سند رسمی تک برگه گرفتم . و حالا فروشنده از بند شکایت کرده و درخواست ابطال سند نموده آیا مقام قضایی می تواند با این شرایط سند بنده را باطل کند.
با تشکر راهنمایی شما

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید قرارداد و شرایط مندرج دقیق بررسی شود تا بتوان اظهار نظر کرد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توضیحاتی که فرمودید به نظر می رسد توافق صحیح صورت گرفته و احتمالاً سند ابطال نخواهد شد