مشاوره حقوقی رایگان - فرار از تصادف

چند ماه پیش راننده تاکسی اینترنتی هستم دوتا خانم مسافری سوار کردم یک ماشین سمند به خودرو سواری بنده زدآینه ودرب وگلگیرم خسارت خوردوفرار کرد دنبالش افتادم یه جا جلوش رو گرفتم دنده عقب از یه کوچه فرار کردشماره پلاک رو برداشتم به 110 زنگ زدم و بعدازگرفتن گزارش کلانتری به شورا شکایت کردم و نزدیک به 2 میلیون‌بابت عریضه نویسی واتاق رایانه وکارشناسی خسارت وپیدا کردن آدرس و...هزینه کردم وشورا بعد از کارشناسی خسارت وپیدا کردن ادرس وشماره تلفن ماشین فراری به نام یک خانم بود بنده برگه ای داد و به دفتر خدمات قضایی فرستاد و ادامه شکایت از طریق دفتر قضایی به شورای محل زندگی مقصر ارجاع داد بعد از چند روز ابلاغیه آمد.در زمان مشخص به شورا و شعبه تعیین شده رفتم طرف مقصر نیامده بود وبه من گفت ثنا ندارد زنگ زد به مقصر گفت امروز جلسه رسیدگی بود چرا نیامدید طرف اظهار بی اطلاعی کردوگفت تصادف نکردم شورای گفت همین حرف رو بیایید و حضوری اعلام کنید وشماره تلفن بنده را به ایشون دادو آقایی که در شعبه بود به من گفت زنگ میزنه با هم‌هماهنگ شید بیایید ویک آقا از سمت ماشین فراری زنگ زد و فردا ساعت 5دبعد از ظهر قرار در شورا گذاشت انقدر دیر امد که نفرات شورا رفتندو این آقا که اومد فکر میکنم احتمال زیاد ایشون اون روز پشت فرمون بود اومد به من میگه مدرک داری من ماشین رو بچه میان میبرند از هرکی پرسیدم میگه میگن به کسی نزدن و ماشینم من نخورده جاییش در حالیکه اون روز با گوشه سپر دقیقا لای درز درب راننده وگلگیر جلو زد وآینه رو کند انداخت زمین وفرار کرد طرف بگه من نبودم با توجه به هزینه ای که کردم وخسارتی که دیدم حقم ناحق می‌شود یا به خسارتم میرسم نمیدونم دوتا مسافر زن شاهد قبول میکنند اصلا میان شهادت بدند تورو خدا الان چهارشنبه اس شنبه برم چی بگم برای اولین بار به دادگاه میروم ممنون راهنمایی کنیید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به شهادت شهود و اگر دوربین وجود دارد استناد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی احتیاج است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند تا در نهایت مسأله مطروحه مرتفع گردد.