مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف از صندوق خسارات بدنی

سلام
تصادف منجر به جرح داشتم و خودرو متواری شد.
کروکی و نظریه کارشناس راهور خودرو رو به خاطر عدم توجه و سرعت بالا مقصر دونست .آیا ممکنه نماینده بیمه در جلسه دادگاه اخیر بتونه بهونه تراشی کند و از پرداخت خسارت امتناع کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و تصمیم در رسیدگی با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد. در این گونه موارد رویه این است که قاضی نظریه قطعی کارشناس تصادفات را ملاک عمل قرار می‌دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میزان خسارت تعیین شده باشد باید پرداخت شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر امکانی وجود دارد. شما هم فرصت دفاع و ارایه مدارک و مستندات خواهید داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
بیمه مسئولیت پرداخت خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه طبق رأی دادگاه باید خسارت را پرداخت کند