مشاوره حقوقی رایگان - سوخته تریاک

چندوقت پیش از خواهرم دو کیلو چهارصد گرم سوخته تریاک گرفتند که با وثیقه آزاد شد بعد از سه ماه حکم صادر شده دو سال تعلیقی یک سال تعزیری 6میلیون جریمه 68 ضربه شلاق. آیا راهی برای تخفیف وجود دارد سابقه اولش هم هست

پاسخ ها :

تخفیف مجازات حمل سوخته تریاک تخفیف مجازات مواد مخدر حمل سوخته تریاک حمل مواد مخدر تخفیف مجازات سوخته تریاک مواد مخدر تریاک