مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

اگر همسایه ای در واحد خود که اجاره کرده ویزیت مراجعه کننده به اسم مطب زیبایی و بوتاکس انجام بدهد بدون اطلاع به مدیر ساختمان و بقیه اهالی و در ساعات مختلف روز ترددهایی از افراد عراقی در واحد خود داشته باشد و مستاجر زن باشد و این مسئله تردد عراقی ها از طریق دوربین محرز شده باشه و خود اون زن اعتراف کرده باشه که مطب زیبایی توی واحدش راه انداخته آیا مدیر میتونه از ایشون شکایت کند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشکان می‌توانند در منزل خود کارهای پزشکی انجام دهند به شرط اینکه مزاحمت ایجاد نشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای هر کدوم از مالکین می‌توانند شکایت نمایند در صورتی که مجوز نداشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

و با سلام شما می‌بایست شکایت جل و استفاده از سند مجهول مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایتی که می‌فرمایید باید عنوان آن مشخص باشد صرفاً می‌توانید به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کنید نه چیز دیگری