مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در دو محل

بنده در یک شرکت .. آنلاین مشغول هستم و همزمان در شرکتی دیگری با همین عنوان برای شروع کار رزومه ارسال کردم . لطفا بفرمایید که منع قانونی دارد یا خیر ضمنا وضعیت بیمه به چه شکل میشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چند شغل داشتم منع قانونی ندارد بیمه می‌توانی در چند مورد نیز لحاظ کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واریزی بیمه از دوجا منع قانونی ندارد