مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در دو محل

سلام
من در شرکتی با عنوان شغلی ویزیتور مشغول کار هستم و تا اتمام قراردادم (قرارداد کار معین) دو ماه مانده است.
سوالی که دارم اینکه من میتونم با شرکت دیگری قرارداد ببندم و همزمان تا اتمام قرارداد با شرکت قبلی در دو شرکت مشغول کار بشوم؟ متشکرم

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بله اگر شرکت ها خصوصی باشند مشکلی نمی باشدولی از یک محل بیمه باید رد شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در شرکت های خصوصی منعی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که منعی در این ارتباط وجود ندارد.