مشاوره حقوقی رایگان - عقد دائم بدون ثبت در شناسنامه

سلام. من و یک اقا مجرد باهم عقد دائم شدیم توسط یک عاقد و به ما یک سند دفترچه مانند دادند که امضا کردیم و عکس هایمان رو در آن زدند و مهریه ... میخوام بدانم این عقد دائم که در شناسنامه های ما ثبت نشده یا اعتبار و ارزش دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به عنوان اینکه عمل حرام اتفاق نیافتد و زن و شوهر باشید درست است اما برای مرد عدم ثبت ازدواج جرم است و حبس دارد

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام از لحاظ شرعی بله ارزش دارد شما با توجه به عقد صورت گرفته و ضمیمه کردن دفترچه نکاحیه عادی میتوانید دادخواست الزام همسرتان را به ثبت ازدواج رسمی را تقدیم دادگاه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر عقد دایم باشد ثبت نکردن آن جرم محسوب می‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عقل دائم نیاز به ثبت رسمی دارد در این حالت زوج اقدام به جرم نموده است می‌بایست ثبت واقعی نکاح از ایشان مطالبه کنید