مشاوره حقوقی رایگان - کمپ ترک اعتیاد اجباری

مرا در منزل کتک زدند و بستند جلوی مردم ربودند به کمپ ترک اعتیاد برده تعداد 7 دندان روکش شده و شکستگی 3جای سرم دراثر کوبیدن دیوار و کندن تعداد زیادی ازموهای سرم از ریشه آسیب های بنده در آنجا بود که دوربین‌های آنجا تموم این اتفاقات رو ثبت کردند چگونه برای شکایت ازشون اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان آدم ربایی و ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و شکایت کنید