مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با نام خدا شروع میکنم و امیدوارم که خودش هم کارم رو راه بندازد
سلام و عرض ادب
بنده به مدت 3ماه آزمایشی و قراردادی در یک موسسه حقوقی مشغول به کار شدم و بیمه بنده هم تو این 3ماه رد شده
دوماه اول که حقوق بنده رو همش نصفه نیمه و با تاخیر میدادن و حتی از ماه دوم هم حقوق باقیمانده هم دارم
یک سفته صد میلیونی هم از بنده گرفتن اول کار
بنده چون دیدم شرکت اینطور اذیت میکند سر حقوق دادن و این که کارمندای دیگر و وکیل هایی که اون جا بودن باهاشون به مشکل خوردند و مشکوک میزنند اعلام کردم همون ماه سوم که دیگه تا آخر قراردادم هستم و دیگر نمیتونم همکاری کنم
که قبول کردن و بنده هم تا آخر ماه کارهارو هم به دیگران یاد دادم و تحویل دادم مرتب
و در آخر هم که داشتم میرفتم به بنده گفتن برگه حقوق و مزایا تسویت رو باید حسابداری امضا کنید بعد ما براتون پرداخت مکنیم
سفته هم همون موقع گفتن که تا آخر اسفند بهتون میدیم...یک برگه ای که جدول کامل تسویه بنده بود و امضا کردم و گفتن که این فرمالیته هست
الان دوماه گذشته کلا جوابم رو که درست نمیدهند و هی سر میدوونن ....خود مدیریت که کلا جواب نمیدهد و فقط یک خانومی که اونجا همه کارشون هستند جواب میدادن که خیلی ها هستن برای تسویه به نوبت طول میکشد از آدم های هم که اون جا بودن پرسیدم همشون گفتن که پول ما رو هم ندادن
کلا همه رو اینطوری خسته میکنن باالکی قول دادن
و هربارم صحبت میکنم به بنده میگن که شما چرا رفتی ما کار رو آموزش دادیم به شما رایگان وقت گذاشتیم و اصن شما کارو به کی تحویل دادید از این صحبت های الکی
و برای سفته هم دوباره گفتم گفتن که بعد از 6ماه تو قراردادتون نوشته
بنده چه کاری میتونم بکنم تا حق و حقوقم رو بگیرم
تاالان که کلا دیگه جواب بنده رو نمیدن چه تو زنگ ها و چه پیام
ممنونتون میشوم یک راهنماییم کنید
آیا میتونم با سفته ام کاری کنند و شکایت کنم حقم رو میتونم بگیرم به خاطر اون امضایی که از بنده گرفتن میتونن بگن همه چی پرداخت شده و اذیت کنند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز به بررسی و مطالعه مدارک و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مطروحه می‌باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اکر سفته امانیست اظهارنامه برنید و استرداد آنرامطالبه کنید