مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی از خواهان

سلام خدمت وکلای عزیز
در یک تصادف رانندگی که خسارت فقط مالی بوده و مقصر تصادف من بودم خواهان یا زیان دیده از من شکایت می‌کنه و در دادگاه بدوی منو 90 میلیون محکوم می‌کنه بعد از اعتراض به نظر کارشناس و دادگاه تجدید نظر و اعاده دادرسی در آخر مدرکی پیدا شد که من تونستم در اعاده دادرسی رای به نفع خودم بگیرم حالا خواهان محترم زمانی که متوجه میشند که من مدرک جدید پیدا کردم و به احتمال صد درصد رای میگیرم قبل از این که رای اعاده دادرسی صادر بشه میروند رضایت میدهند. حالا من موندم و یک میلیون نظر کارشناس دادم و دوتا 4 میلیون هزینه دادگاه تجدید نظر و اعاده دادرسی و اون همه هزینه دفتر خدمات قضایی و تایپ و .... به خاطر چی؟ که شخصی فقط میخواست کلاهبرداری کند سوالم اینه آیا میتونم از خواهان خسارت بگیرم؟ دوباره باید لایحه بزنم یا یک شکایت جدید بدم؟

پاسخ ها :

مطالبه هزینه دادرسی از خواهان مطالبه خسارت از خواهان هزینه دادرسی