مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های دادرسی خوانده

باسلام و خسته نباشید. بنده به عنوان کارمند بانک بنا به شکایت یکی از وزارت خانه ها به اتهام اهمال و تفریط منجر به تضییع حقوق و اموال دولتی طی چهار نوبت حضور در جلسات دادگاهی و نهایتا دادگاه تجدید نظر منجر به صدور حکم قطعی مبنی بر برائت کامل گردیده. با عنایت به این مهم که از بدو طرح دعوی مذگور ، بانک متبوع اینجانب ضمن حمایت و اعلام رضایت کامل از عملکرد بنده نسبت به همراهی و معاضدت کامل بنده از ابتدا تا انتهای مراحل قضایی اقدام نموده. لطفا راهنمایی بفرمایید هزینه ایاب و ذهاب و خرج کردهای اینجانب در خصوص پرونده مذکور از طرف بانک قابل ادعا و تامین هست؟ مدت مرخص استحقاقی استفاده شده قابل تبدیل به ایام ماموریت می باشد؟ بینهایت متشکرم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

دادخواست حقوقی مطالبه برای هزینه های دادگاه فقط..ایاب و ذهاب خیر