مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی

باسلام
فردی از بنده در سال 97 شکایت نمود که در نهایت در دادگاه تجدیدنظر رای بر قرار رد دعوی صادر شد، سوال بنده اینکه آیا میتونم هزینه دادرسی و هزینه های دفاتر خدمات قضایی و همچنین هزینه مشاوره های حقوقی که بنده پرداخت کردم رو از خواهان مطالبه کنم، اگر که میتونم باید دادخواستم رو به چه مرجعی ببرم و آیا تقدیم دادخواست بازم هزینه داره؟ و اینکه برای هزینه مشاوره حقوقی و هزینه های دفتر خدمات قضایی باید فیش هایی که پول رو پرداخت کردم ببرم، چون هزینه مشاوره رو بصورت نقد پرداخت کردم میخواسم ببینم میشه مطالبه کرد؟

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

بله قابل مطالبه است زیر بیست تومن شورا بالای بیست میلیون تومن دادگاه قطعا مستلزم هزینه دادرسی است