مشاوره حقوقی رایگان - میزان و زمان دسترسی به محتویات پرونده

با سلام میخواستم ببینم اگه برای رسیدگی به پرونده زمان آن را دادگاه مشخص کرده آیا بنده که به عنوان متهم دعوا هستم اجازه دسترسی به فیلم ارایه شده از طرف شاکی را دارم و اگه ندارم اجازه دیدن آن را به من میدهند یا خیر ممنون از شما وکلای عزیز

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام لطفا اگر این پاسخ شما از نظر حقوقی ماده و تبصره ای هم دارد ذکر کنید نظر شما برای همه محترم ولی اگر قانونی در این نظر هست قبول در غیر اینصورت حق متهم است که بداند فیلم واقعی هست یا ساختگی