مشاوره حقوقی رایگان - مستمری جانبازی پدر به دختر مطلقه

سلام و وقت بخیر.
بنده فرزند جانبازی 45درصد متوفی هستم پدرم از تامین اجتماعی حقوق بگیر نبوده اند
بنده در قید حیات پدرم ازدواج و بعد از فوتشون از همسرم جداشدم. بعد از پدرم حقوقشون به مادرم رسید که مادرم سالها با من زندگی کردند بعد فوت شدند. در حال حاضر حقوقی که مادرم از بنیاد دریافت میکردند به بنده میرسد یاخیر؟
(درضمن زمان فوت مادرم بعد از طلاق بنده بوده است)

پاسخ ها :

تا به حال پاسخی از وکلا ثبت نشده است.

مستمری جانبازی پدر به دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری