مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من 15 روز پیش با ماشینی که دنده عقب میومد تصادف کردم و مقصر ماشین شده الان رفته اعتراض زده به کروکی من تو کروکی شاهد هم دارم که دیده دنده عقب میومده میخواستم ببینم ایا امکانش هست که اعتراضش رو قبول کنن من راه خودمو داشتم میرفتم بدون هیچ علامتی و توجه دنده عقب اومد حتی تو کروکی نوشته احتیاج به اموزش راننده خودرو

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام هردو مدعی هستیدکه دیگری بادنده عقب حرکت داشته.براحتی کارشناس می فهمه که کدام خودرو داشت دنده عقب می آمد چون ماشینی که دنده عقب اومده ,ازپشت ضربه دیده وماشین بعدی ازجلو خسارت دیده است.