مشاوره حقوقی رایگان - تععین جریمه دیرکرد توسط مالک برای مستاجر قانونی است؟

منزلی رهن شد که سر سال مبلغ رهن به مستاجر داده نشد و مستاجر مجبور به شکایت. منزل تخلیه شد تا تکلیف شکایت روشن شود و بعد چند ماه نوبت دادرسی رسید و مبلغ رهن توسط مالک به صندوق دادگستری ریخته شد. در قولنامه روزی نیم میلیون جریمه دیر کرد عدم تخلیه گذاشته شده بود حال مالک چها ماه دیرکرد از دادگاه مطالبه کرده است. آیا می‌توان حکم بگیرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از زمانی که حکام صادر شده است در برگه رای آمده است که تخلیه منوط به سپردن مبلغ رهن به صندوق دادگستری است در این صورت از زمانی که مبلغ به صندوق واریز شده شما می‌بایست سریعا تخلیه می‌کردید که کار به اینجا نکشه در هر صورت موظف به پرداخت هستید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. زیرا علت عدم تخلیه نپرداختن ودیعه از سوی مالک بوده