مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اتهام تهديد و توهين

هفته پیش شخصی علیه برادرم با اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی شکایت کرده. و بلافاصله با اعمال نفوذ ساعت 3 شب مامورین ریختن خانمان.. ما هم بی خبر و مرتب در خواست حکم قضایی کردیم که ارایه نداده اند و گفتند قاضی همراه ما هست .. و من و برادر کوچکم که طرف قضیه نیستیم را بازداشت کردند تا برادر سوم حاضر شود .. پس از حضور برادر سوم ما را به دادگاه ارجاع دادند و با کفالت 40 میلیون تومنی با فیش حقوقی آزاد شدیم و برادر سوم ما که متهم بوده با قرار وثیقه 100 میلیونی آزاد شده .. آیا برای ما که طرف قضیه نیستیم و اتهام تهدید و توهین گزارش شده قرار یا حکمی صادر میشود و یا راه تبرئه ای هست

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

نه نگران نباشید
شما می توانید برعلیه انهایی که بدون دستورقانونی شمارابازداشت نموده اند شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید پرونده توسط یک وکیل مطالعه شود تا احیاناً متضرر نشوید