مشاوره حقوقی رایگان - شک به همسر برای خیانت

مدتی است به خانومم شک داشتم تا دیروز زنگ درب خانه را زدند و چون که ما برای این که بفهمیم غریبه نیست چند زنگ درب را ممتد میزنیم که یعنی اعضای خوانواده هست پشت در ولی دیروز زنگ ممتد خورد و من بعداز کمی که دیدم کسی جواب نمیدهد رفتم دم درب و پسرجوانی رادیدم که حس کردم ترسیده گفتم باکی کارداری وکمی مکس کردو نام خانوم من رابرد وگفتم با ایشون چی کار داری وبازهم کمی ترسید وگفت پیرزنی درپارک نزدیک خانه تان من رافرستاده که خانومت را به یک کوچه ویک خانه ببرم من اول با او به پارک رفتم ولی ادعا می‌کرد که آن زن مسن نیست وکاملا مشخص بود دروغ می‌گوید واورا به زور آوردم خانه درپارکینگ وتهدیدش کردم وبه نیروی انتظامی خبردادم وکلی گریه زاری کرد من هم ازترس پسرم که درراه خانه مابود و اگر میفهمید خدامیداند چه بلایی سر آن پسر می آورد وازجایی که فرداشب عروسی پسرم بود از ترس بی آبرویی ولش کردم ورفت من چی کار کنم بخدا کارگر وزحمت کش اهل نماز قرآن هیئت‌ هستم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلبل دارد. ذهن خود را مسموم نکنید تا اثبات واقعیت.
میتوانید تماس بکیرید جهت مشاوره بیشتر

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر دلیل و مستندات دارین شکایت رابطه نامشروع در دادسرا بدهین