مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی کلاهبردار

سلام ، از شخصی طلا خرید کردم اما طلای بنده رو تحویل نداد ازشون شکایت کردم و در نهایت قاضی حکم جلب سیار رو صادر کرد ، اما آدرس هایی که ازشون داشتم رفتم اما هیچ کس نیست البته به غیر از من بیست نفر دیگر از ایشون شکایت کردن و در حال حاضر متواری هست ، چطوری میتونم این شخص رو پیدا کنم ؟
آیا امکان این هست که از طریق گوشی ایشان ردیابی بشوند ، اگر راهی هست لطفا راهنمایی بفرمایید ، قبلا از لطف شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید در بعضی موارد امکانش وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در مدتی از سوی اجرای احکام موضوع ردیابی گوشی و ممنوع الخدماتی، انجام میشد ولی جدیدا کمتر انجام میشود، بهر حال به واحد اجرا مراجعه و درخواست ممموع الخدمات و ردیابی مطرح نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست جی پی اس کنید از اجرای احکام