مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی

باسلام
همسر من به من خیانت کرد و با کسی رابطه جنسی داشت به مدت سه سال و من ناخواسته و از روی لج و انتقام دو ماهی هست که با پزشکی صحبت میکنم.گرچه من این رابطه رو شروع نکردم و خود اون پزشک شروع کننده و اصرار داشتن که حرف بزنیم و بعد از دوماه از من رابطه ی جنسی خواسته و من مخالفت کردم و الان تهدیدم میکند که از طریق آشنایی که دارد با یک تلفن پرینت خط من رو میگیرد و شماره های همسر و پدرم و مادرم رو گیر می آورد و آبروی من رو میبرد. من نمیدونم چیکار کنم؟واقعا می‌تونه این کار رو بکند؟ اگر اره به من چه راه حلی پیشنهاد میدهید.خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دید چه الفاظی پیامک شده است صرف تماس رابطه نامشروع نیست
با یک وکیل مشورت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکایت کنید و موضوع را هم به نظام پزشکی گزارش دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا که شما هم خیانت به همسر نموده اید و مشمول مجازات هستید، اما به ایشان(دکتر خائن به سوگند پزشکی) بگویید حتما پرینت مکالمات را به هر کسی دوست دارید ارائه دهید و شما هم اصلا نترسید زیرا برده میشوید، با این حرف ایشان برای آبروی خودش هم که شده، پا به فرار میگذارد، اما لازمه اش بلاک کامل ایشان است نه بردن گل و بلبل و ادامه رابطه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با همسرتان صحبت کنید و از ان پزشک در نظام پزشکی و دادگاه شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیتواند سریعا به همین نحو شکایت کنید تا رسیدگی شوذ حتما جای نگرانی ندارد