مشاوره حقوقی رایگان - لغو بازنشستگی

سلام من تا حدود برج 3 سال1402 مشغول واریز بیمه بودم برای بازنشستگی که یک روز رفتم بیمه 15 که سوال کنم راجع به سختی کارم که در کارخانه تولید روغن کار میکردم، سوال بپرسم و ناگهان شخصی آن جا با من صحبت کرد و پیگیر سختی کارم شد و گفت با حدود 13 میلیون بازنشسته میشی ولی من که قبل از 6 ماه واریزی بیمه ام بیمه بیکاری گرفته بودم با 34 سابقه، شامل حداقل حقوق بازنشستگی شدم و الان چند ماه هست برای من حقوق حداقل واریز میشود، آیا راهی هست که مثلا سختی کارم لغو بشود و بازنشستگی ام لغو بشود و مجددا دوسال بیمه بریزم و بعد بازنشسته شوم یا مثلا شکایت کنم به جای دوسال آخر کل سنوات من را بررسی کنند، چون بسیار ناراحتم که فریب آن دروغگو و شیاد را خوردم و به حرف او گوش داده و درخواست بازنشستگی دادم و حدود نصف حقوق ذکر شده نصیبم شد با 34 سال کامل حق بیمه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد بازنشستگی صندوق بیمه پردازتان موضوع را پیگیری فرمایید