مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند تحت پوشش بهزیستی

سلام
من همسرم رو در حین زایمان از دست دادم و فرزند دوم من هم با فلج مغزی به دنیا اومد به طوری که امکان نگهداری اون رو تو منزل نداشتم، در نتیجه بعد از یک دوره سه ماهه بیمارستان ایشون رو به بهزیستی فرستادن که به احتمال زیاد با توجه به شرایطی که دارد مدت زیادی عمر نخواهد کرد
سوال من این هست که با توجه به اینکه نوزاد با حکم قضایی تحت پوشش بهزیستی هست و مستقیما از بیمارستان به بهزیستی منتقل شده و با توجه به این که تو برگه انحصار ورثه اسم نوزاد هم قید شده است در صورتی که نوزاد فوت کند سازمان بهزیستی به عنوان سرپرست، قیم یا هر عنوان دیگری میتونه مدعی به دریافت سهم الارث بشود؟

پاسخ ها :

ارث فرزند تحت پوشش بهزیستی ارث فرزند محجور ارث