مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت

با سلام
بنده درسال 1400 مبلغ 250میلیون تومان از خانمی دریافت کردم که ماهیانه 17میلیون به ایشان سود بدهم و در قبال آن یک فقره چک به مبلغ 267میلیون به تاریخ یک ماه بعد از آن و یک قرارداد‌ که در صورت عدم وصول چک متراژی زمین بدهم. من هر ماه 17 میلیون واریز کردم و ایشان بعد از گذشت حدود دوسال برج 6 امسال چک من را به واسطه شخص دیگری برگشت زده
در صورتی که من 200میلیون پرداخت کردم و زیر آن رسید قید کردم که 70میلیون پرداخت کنم و چک من را عودت دهد
اما الان چک را اجراییه گرفته
و مورد دیگر این که چک ظهر نویسی شده روی چک 400میلیون بوده که من ظهر نویس کردم 267میلیون ولی بانک 400میلیون را برگشت زده و اجراییه 400میلیونی صادر شده
لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دعوی تقابل استرداد چک مطرح نمایید