مشاوره حقوقی رایگان - حق بسیج برای بررسی گواهینامه

سلام وقت بخیر. دیشب گشت بسیج حوالی ساعت 9 شب جلوی من رو گرفت تا مدارک موتور رو چک کنه. وقتی چک کرد گفت گواهینامه رو هم باید بدم تا ببینن گواهینامه دارم یا نه. سوالی که دارم اینه، بسیج مثل راهنمایی و رانندگی حق بررسی گواهینامه رو داره؟ یا برخلاف قانون عمل کردن؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
هر اقدام ضابطین خاص بستگی به اختیارات دریافت شده ایشان از مقام محترم قضایی است.
اگر ضابطین خاص دستور قضایی جهت این اقدام داشته باشند می توانند موضوع را بررسی نمایند در غیر اینصورت خیر.
در اینگونه موارد بهتر است شما بدوا تقاضای مشاهده دستور قضایی را نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسیج به عنوان ضابط خاص دادگستری برخی اختیارات به این نهاد تنفیذ شده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر حق اینکار را ندارند حتی راهنمایی و رانندگی هم زمانی این حق را دارد که خلافی مرتکب شده باشید