مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل دستکوب بودن موتور خودرو

با سلام
اینجانب خودروی خود با یک خودروی دیگر را معاوضه کرده و دو‌فقره چک به عنوان مازاد مبلغ سر داده ام..هر دو وکالت کاری یک ماهه برای تعویض پلاک به هم‌داده ایم..حال بنده تعویض پلاک کرده ام ولی طرف مقابل یک روز مانده به اتمام زمان وکالت اعلام کرده در مرکز تعویض پلاک گفته اند موتور ماشین دستکوب است..این درحالی هست که بنده دو سال قبل همین خودرو رادر تهران تعویض پلاک کرده ام و مشکلی نبوده و در تمام این مدت هم دست خودم بوده و همچین مسئله ای را قبول ندارم..هیچ قرارداد و قولنامه ای بین هم ننوشتیم و فقط هر یک به دیگری وکالت دادیم و من دو فقره چک به ارزش15میلیون تومان در وجه ایشان ثبت کردم که یکی هم هم نقد شده است..هم اکنون ایشان اظهارنامه فرستاده اند مبنی بر فسخ قرارداد بنده چه باید بکنم آیا جای نگرانی هست؟ و بهترین کار چه چیزی است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اینکه گذشته تعویض پلاک کردید دلیل نیست
شما الان مسئول هستید.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام منتظر دعوی مطروحه ایشون و ابلاغیه باشید باید ادعای خودش رو ثابت کنه .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده قرارداد شما به وسیله طرف مقابل قابل فسخ به نظر می‌رسد.