مشاوره حقوقی رایگان - لیست اموال برای اعسار مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم ؛ من میخوام درخواست اعسار و تقسیط محکوم به را بدهم. حالا دو سوال دارم
سوال اول : خانومم ماشین و مغازه را برای دریافت مهریه 300 سکه از طریق ثبت بازداشت نموده ؛ حالا در قسمت اموال غیر منقول باید چه بنویسم؟
آیا باید بنویسم بازداشتند یا خیر؟
سوال دوم : آیا باید تمام مدارک اعسار را در دادخواست بنویسم یا باید در دادگاه ارائه دهم؟

ممنون و تشکر از محبت شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست اعسار باید صبر کنید زوجه پرونده در ثبت مختومه و از طریق دادگاه اقدام کنه بعد از صدور حکم محکومیت از دادگاه شما می توانید با معرفی دو نفر شاهد دا‌دخواست اعسار بدهید.
فعلاً تا مزایده مغازه و ماشین نمی تواند و انجام آن چند ماه طول می کشد.
از طرفی اگر پول ماشین و مغازه به اندازه 110 سکه باشد نیازی به ثبت دادخواست اعسار نیست.
طبق قانون تا 110 سکه عندالمطالبه است و بیشتر از آن باید زوجه مال معرفی کند.
توجه داشته باشید با ثبت دادخواست اعسار از مغازه یا ماشین رفع توقیف نمی شود.
اگر وسیله امرار معاش باشد می توانید اعتراض کنید و درخواست رفع توقیف بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قید بفرمایید در توقیف می‌باشد در دادخواست خود در قسمت دلایل استناد به شهادت شهود و استعلام از اموال نمایید