مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

سلام و خسته نباشید در مورد اعسار برای مهریه دقیقا تا چه تاریخی دارایی های مرد و پرینت حساب مرد چک میشه؟ به عنوان مثال اگر دو یا سه سال پیش 300 میلیون تو حساب باشه و حتی اگه بسته شده باشد آیا قاضی می تونه دستور بده که پرینت حساب های بسته شده هم گرفته بشه؟
تو قانون گفته شده که فقط دارایی های مرد در یکسال گذشته از زمان درخواست اعسار بررسی میشه؟
اما بنده دیدم بعضی از وکلا میگن که زوجه میتونه تا هر تاریخی که بخاد از قاضی دستور بگیره که حساب های زوج رو بررسی کنند؟
آیا مثلا به فرض اینکه مبلغی دو سال پیش در حساب زوج بوده باعث میشه قاضی اعسار رو سخت تر بگیره؟
یعنی پیش قسط و اقساطشو ببشتر ببره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بستگی به تمایل قاضی دارد بله میتواند و تاثیر دارد