مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت

با سلام و خسته نباشید.
بنده در حال عبور در عابر بودم که توسط دو نفر ناشناس که قصد داشتند تلفن همراه من را بگیرند مورد ضرب و جرح عمدی قرار گرفتم و دستم را شکستند و برگه پزشکی قانونی هم دارم و تلفن همراهم را نیز به سرقت بردند بعد با همیاب 24 تونستم کسی که گوشی را از سارقین خریده بود بگیرم ولی توی دادسرا اعتراف نکرد که از چه کسی خریده من هم توی دادسرا به او رضایت دادم اکنون از طریق پیج اینستاگرام عکس و مشخصات سارقین اصلی را پیدا کردم که متوجه شدم یکی از سارقین اکنون به جرم قتل و تیراندازی و سرقت در زندان است همچنین فهمیدم که کسی که گوشی رو خریده بود رفیق سارق های اصلی هست چون با اون ها عکس دارد و توی پیج اینستاگرامش این ها رو به قاضی گفتم قبول نکرد میگه کسی که عکس با سارق ها انداخته دلیل نمیشه با اونا همدست هست.
الان من شاهد و دوربینی ندارم چون اون جا یک محله قدیمی و خلوت بود دوربین و شاهدی نبود

الان من چطور ثابت کنم که سارقین اصلی این جرم را مرتکب شده اند
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دلایل شما باید محکومیت ابن شخص ناقص است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست پرداخت دیه از صندوق تامین خسارتهای بدنی