مشاوره حقوقی رایگان - سقط عمدی

تا چند وقت بعد از سقط عمدی (جنین دو ماهه) پزشک قانونی وقوع سقط را میتواند تشخیص دهد؟ ایا سابقه ی بارداری را نیز بعد از گذشت 2 سال از سقط میتواند تشخیص دهد؟

پاسخ ها :

تشخیص زمان سقط جنین توسط پزشکی قانونی تشخیص سقط جنین عمدی توسط پزشکی قانونی تشخیص سابقه بارداری توسط پزشکی قانونی سقط جنین عمدی سقط جنین سابقه بارداری پزشکی قانونی