مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ودیعه از موجر

درخصوص سوال قبل .لازم به ذکر است که 50 میلیون از مبلغ ودیعه را دوست مستاجر به حساب بنده ریخته است و الان مدعی عودت مبلغ فوق الذکر میباشد و این که ایشان در هردو قرارداد به عنوان شاهد قرارداد را امضا واثر انگشت زدند. آیا ادعای ایشان به نتیجه میرسد یا باطل است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مستاجر را به دعوا جلب نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش به شکل ناقص طرح شده است و لازم است که سؤال به شکل کامل و منسجم مطرح شود.