مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی مغازه

سلام. خسته نباشید . ما در دی 98 مغازه قولنامه کردیمو فروختیم . شهرداری بعد از چند ماه دوندگی تازه اعلام کرده که مغازه عقب نشینی داره. ولی بین 10 تا 12 متر (و اعلام نکردن 10 تا 12 متر مربع یا 10 تر عرضی) هنوز تصمیم گیری نشده. و از پدرم امضا گرفت که با هر اصلاحیه ایی موافق هست و گفت اگر امضا نکنی کارت یکسال عقب میوفته . و sms اومد که با درخواست حفاری شما موافقت شد در صورتیکه ما درخواستی نداده بود و دوباره چند روز پیش کاغذ جدیدی دادن که اگر اینو امضا نکنی کارات پیش نمیره که البته متن ارسالی از طرف شهرداری در زیر پیوست می کنم.
اینجانب .... ملک پلاک ثبتی ... به شماره پدونده شهرسازی ... به نشانی ... که از شهرداری منطقه ... درخواست پایانکار آپارتمانی نموده ام با توجه به عدم ابلاغ نهایی پوسته گذر ..... بدینوسیله اقرار می نمایم نسبت به موصوع فوق آگاهی کامل داشته و توضیحات مربوطه به اینجانب ارایه شده است این اقرارنامه صرفا جهت پیشبرد پرونده می باشد لذا در صورت هرگونه تغییرات احتمالی و میزان اصلاحی (ابعاد و مساحت باقیمانده) ، مسولیت این موضوع تماما به عهده اینجانب می باشد و حق هرگونه اعتراضی در حال و اینده در خصوص موضوع فوق از خود سلب می نمایم و ملزم به اطلاع رسانی این موضوع به مالکین و ذینفعان می باشم.
در صورتیکه این اقرارنامه امضا بشه ایا شهرداری هزینه عقب نشینی و مابه التفاوت پرداخت می کنه؟ و اینکه با توجه به اینکه یک امضا کلی در رابطه با توافق اصلاحیه گرفتن دیگه نمی شه پولی گرفت ؟ و در ضمن شهرداری میگه تا امضا نکنی نامه دفترخونه رو نمی دم بری سند بزنی. و ما اصلا درخواست پایان کار نداده بودیم چون پایان کار داریم و این که در خواست حفاری هم ندادیم و یک sms حفاری اومده و توضیح درست نمیدن که حفاری یعنی الان می خواد انجام بشه البته مغازه روبروی مترو هست که 6 طبقه مسکونی هم داره احتمال میره که برای مترو عقب نشینی داره. به نظر شما ما اگر امضا کنیم اقرارنامه رو تو دردسر با خریدار نمیوفتیم. و اگر بدون نامه شهرداری سند بزنیم چی؟ و اگر کل ساختمان بره در طرح بازم پولی نمیدن؟ پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. وفق قانون شهرداری مکلف است خسارت املاک در مسیر طرح های شهری را به نرخ روز کارشناسی جبران نماید.