مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه صلاحيت دار به رسيدگی

يک شركت استخراج معدن كه مركز اصلی ان تهران است برای اياب و ذهاب كاركنان خود به محل معدن كه در حاشيه شهر كرمان واقع است در شهر كرج قراردادی را با شركت حمل و نقل كه در شهر كرمان واقع است منعقد ميكند و در قرارداد منعقده محل پرداخت وجوه شهر تبريز مقرر شده حال در اثر عدم پرداخت وجوه، شركت حمل و نقل مزبور طرح دعوی كرده كدام دادگاه صالح به رسيدگی است؟ توضيح دهيد
١-تهران٢-كرج٣-كرمان٤-تبريز٥-تهران و كرج٦-كرج و كرمان٧-تهران و كرمان٨-تبريز و كرج٩-تبريز و كرمان١٠-تبريز و كرمان و كرج

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر میرسد این سوال آیین دادرسی مدنی در دانشکده حقوق باشد. با دقت در قانون پاسخ آن را خواهید یافت