مشاوره حقوقی رایگان - گوسفند اجاره ای

سلام من از پدر مرحومم سی تا گوسفند اجاره کرده بودم ولی در طی چند سال یک ساختمان براش ساختم چندسال خرج ماهانه اش میدادم هیچ از بچه ها بجز من نبودن حالا پدر مرحوم شد هیچ مدرکی هم ندارم بابت خرج خانه و ماهانه دادگاه منو محکوم کرد باید چکار کنم یعنی حق من باید ضایع بشه چکار کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نیاز به توضیحات بیشتر هست. گوسفند را برای چه منظور اجاره کرده بودید؟ مدارک ساختمان چه چیزهایی دارید؟ ......................... دقت کنید بسیاری از حقوق به راحتی بدون داشتن علم و اطلاع و مدارک تضییع خواهند شد.............. دستگاه قضایی هیچ راه دیگری برای تصمیم گیری جز مدارک ندارد.