مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

سلام خسته نباشید. پدرم 6 سال فوت کرده حصر وراثت نکردیم یعنی اینکه خودش بدهی نداشت و قبل فوت همه چیز رد تقسیم کرده بود راستش حالا متوجه شدیم سهام عدالت داشته و برای دریافت اون باید برگه حصر وراثت داشت واسه همین دو تا سوال پیش اومده
1. اینکه چه طور و به کجا اقدام کنیم
2.ا ینکه اگه بخواهین سهام به مادرمون برسه حصر وراثت رو چه طور تماما به مادرمون بدن

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به شورای حل اختلاف محل زندگی مراجعه نمایید و پی از اخذ گواهی حصر وراثت با رضایت سایر وراث میتوانید به مادر انتقال دهید