مشاوره حقوقی رایگان - مراحل دریافت دیه حوادث کار

سلام.
بنده دوماه پیش در اثر سقوط از نردبان دچار شکستگی درشت نی استخوان پای راست گشتم.
و پزشک 4 ماه استعلاجی برای من تجویز کرد.
مراحل دریافت دیه که ظاهرا در سال 1402 مبلغ 96 میلیون تومان می باشد، را نمیدانم.
لطفا درصورت امکان مراحل دریافت دیه را تشریح فرمایید ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حادثه در حین انجام کار باشد باید شکایت نمایید یا اینکه کارفرما از بیمه مسولیت خود اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و طبق نظریه پزشکی قانونی و به نرخ روز دیه خود را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید شرایط کار کارشناسی شود تا میزان تقصیر و میزان خسارت وارده برآورد گردد سپس از طریق نظر کمیسیون پزشکی انجام می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست شما شکایت نماییداگر بیمه باشید شما پرداخت می‌کند در غیر این صورت کارفرما می‌بایست به شما بپردازد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا اعلام وقوع حادثه و سپی طرح شکایت و رسیدگی در دادسرا و دریافت نظریه پزشکی قانونی و نهایتا محکومیت به پرداخت دیه .